Tu ce stil de camasa porti in aceasta toamna?

Pentru ca la birou trebuie sa fii intotdeauna o persoana bine imbracata, trebuie sa imbraci obiecte vestimentare care sa iti ofere un plus de eleganta si stil. Dar, in care, trebuie sa te simti intotdeauna bine. De aceea, este indicat sa imbraci acele modele de camasi in care te simti ca fiind tu si nu o alta persoana.

In aceasta toamna camasile sunt in trend nu numai in randul barbatilor, ci si a doamnelor si domnisoarelor. Se pune mai mult accent pe acest tip de imbracaminte si credem ca este un mare plus.

Camasile de dama sunt croite intr-o masura mai mica sau mai mare cu un stil barbatesc. Gulerul drept si mare se regaseste la mai multe modele, fiind partea care se aseamana cel mai mult cu clasicele camasi barbatesti. Piesele cu influenta barbateasca fac din doamne persoane cu o alura mai puternica, persoane care inspira incredere si stima de sine. Se spune ca este un model de camasa ideal pentru intalnirile de afaceri, mai ales daca aceste intalniri se realizeaza intre un barbat si o femeie. Femeia va fi vazuta ca o fiinta sigura pe ea tocmai datorita acestui stil usor barbatesc.

Modelul in cauza se asorteaza de minune cu un sacou, din nou, cu usoare influente din sacourile clasice barbatesti. O camasa rozalie cu un sacou albastru inchis e combinatia ideala pentru o intalnire de afaceri din care vei iesi castigatoare.

camasi officeDaca in toamna anului curent camasa cu influente barbatesti este in trend, cu siguranta nici clasicele camasi de dama nu pot fi scoase din discutie. Se poarta extrem de mult si camasile cu volanase. Sunt la polul opus fata de stilul barbatesc, oferind un mare plus de feminitate. In general, volanasele sunt din acelasi material ca si restul camasii, dar si in aceeasi culoare, mentinandu-se o oarecare uniformitate din punct de vedere al culorii. Fiind camasi office, nu se indica alegerea unui model in culori mult prea extravagante.

Desigur, pentru o iesire in oras, se poate incerca si un model in care volanasele sunt croite dintr-un material ce are o nuanta cu totul diferita de cea a camasii. De exemplu, se recomanda pentru o seara in oras o camasa usor mulata pe corp de culoare alba, cu volanase de mici dimensiuni de culoare neagra. Se stie ca o asociere alb-negru este intotdeauna o combinatie foarte placuta.

Camasa office clasica, cu guler drept, dar scurt, cu maneci uniforme si cu bata groasa se va purta oricand, indiferent daca in trend vor fi obiecte vestimentare moderne cu influente atipice. Acest tip de obiect vestimentar de birou se va asorta de minune cu o pereche  de pantaloni de culoare neagra, alaturi de o pereche de pantofi clasici cu toc inalt, dar nu de dimensiuni exagerate.

Pentru a iesi putin din stilul clasic, poti imbraca o camasa de birou cu fundita in dreptul gulerului. Vei castiga un plus de feminitate si, de ce nu, de inocenta. Atat de necesara in zilele noastre, si atat de greu de gasit la persoanele de cariera, mult prea implicate in bunul mers al afacerilor.

In toamna aceasta la birou se poarta camasa, fie ca e in stil barbatesc, fie ca e cu volanase sau clasica cu fundita, aceasta nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu